A felkapaszkodott gall
Cégautóként kaptam, tehát már nem lehet rossz. Nekem. De csak objektíven. Forma. Kinek mi jön be, nekem tetszik krosszover ahogy manapság nevezik. Megnézik az biztos, gyöngyház metál fehér, 18-as kerekek, érdekes kupé forma. A hátsó ajtót a fegyverkezési verseny végével be kellene tiltani, szerintem már pár utast ledöfött. Elöl kényelmes, hátul azért mint a kompakt kategória legtöbbje. Beltér. Igényes, próbálták a prémium felé tolni, DS naná. Azért nem Audi enteriőr. Összességében azonban egy Golfért nem cserélném. Felszereltség. Ami kell benne. Telefon, navi, tempomat, 2z klíma, masszírozós ülés 8-)! Futómű. Elég legyen annyi, hogy a csatolt hátsó lengőkarból kihozták amit lehetett. Kemény csillapítás, de hát krosszover ugye.
Motor. 1,6 D 115 LE elég hozzá. Takarékos, de ha kell azért megy, mármint mint egy egyhatos D.
Ár: hát...7,8 guriga listaár. Mi flottába kaptuk 5800 pisztolyorrú Mátyásért. Annyit lehet megér.
Megbízhatóság az majd a későbbiekben kiderül.
Nekem cégautóként bejött. Van némi presztízse. Elöl kényelmes. Viszonylag sok extra.
- Semmi
Citroen M5