Autók » Citroën » C5 (2007)

C5 2.0 hdi kombi

kényelem

Három honapja vettem! Véletlen választás volt az olasz szerelmem után "alfa 159 2.4 jtd" Szabadulni probáltam töle amikor Bécsből hazafelé 200-as temponál utolértem egy 2008 előtti citroen c5 kombit ,félrehuzodott és lkezdte nyomni a gázt ,egy kicsit füstölt és távolodott . Ezek után vette meg c5 2.0hdi kombit! 15000km mentem már vele ,eddig hibátla. A hidros rugozás nagyon kényelmes viszont ha benyomom a sport gombot ugy áll az uton mint az alfa! Nem igazán használom ezt a funkcioját ,lehet hogy öregszem! a A teljesitmény 138 le kicsit keveseltem .Egy német TÜV engedéjezett chip került bele "UPSOLUTE" most már rendesen megy. Fogyasztása 7.5-röl 6.7-re ment le .2000km átlagában. A fékek nagyon jók,motorhang minimális ,zene szépen szól. A 18-as kerekek sem rontják a kényelmes utazást amagyar utakon! Eddig úgy tünik jó választás volt!?

- eddig hibátlan

csak olajcsere0