aszfaltra tapadó szépség
Egyre jobban kedvelem. Kényelmes, és elegáns. Ami nagyon tetszik, a dízel (korábban benzines autóim voltak) viselkedése, már megszoktam, és élvezem ahogy megindul. Jól hangszigetelt az utastér, ahol tényleg még egy rádiótelefont is nehéz letenni. A motor járásával sznkron 1500 és 2500 között valami középen kitartóan ciripel. Remélem más baja nem lesz, bár egy Toyota Corolla után kissé szorongok.
Összeségében imádom!!!
2009.04.10 28000 km. a kocsi kiválóan megy, 1x kapott 1 liter motorolajat.Sajnos 1 alkalommal feltörték, a jobb hátsó üveget kellett cserélni, Citroen M5 centerben, probléma nélküli volt.
Ahogy kitavaszodott, a jobb első ajtó felől nyüszögés indult, Az ajtót becsukott állpotban is lehetett mozgatni ,okára rájöttem, az ajtó zárszerkezetét simán kézzel is lehetett mozgatni, az oldalsó burkoló műanyag mögött melleltem s csavart, amit meghúzva a probléma megszűnt. Időnként most is ciripel a műszerfal felől, de korántsem úgy mint a tél előtt. Az OMV olajat szereti, a MOL-tól lomhább, de lehet hogy csak úgy érzem. Elérkezett az első kisebb meghúzás is, a bal eleje bánta, de nem olyan rút. A 30000-es szervíz után írok.
Idáig semmi gond.
-30.000-es szerviz megvolt, elso fekbetet csere. Az igazi jo erzes azonban az volt, amikor kijottem Vele jelenlegi munkahelyemre, Rotterdamba, 1400 km. Gyonyoruen, siman megtettuk az utat, most mutatta meg mennyire kenyelmes. A motor tovabbara is jo, bar mintha kicsit gyengebbnek ereznem.
Mindket oldali elso ablak le- es felhuzaskor is recsego hangot ad, nem huzgalom. Mar mind a 4 sarkat meghuztam akkora joszag, jo lett volna ezt egy tolatoraddarral megelozni! mindenkinek ajanlom, nem jar ugy mint en.
- Eddig semmi
Még nem kellett