Autók » Citroën » C5 (2004-2007)

C5 2.0hdi Exc.

Beleuntam a kínlódásba, inkább eladom!

Az még hagyján, hogy az ember kiad egy rakat pénzt egy autóért, ami aztán lépten-nyomon lerohad, de ha lenne ebben az országban egy olyan hivatalos márkaszervíz ahol értenek is a típushoz és netán még meg is javítanák az autót az segíthetne valamit a citroennel kinlodó vásárlón.
A vásárló csak addig számít, amíg kifizeti az autó árát, utána mehet a ..csába, tojnak rá nagy ívben!!!
Mi az, hogy egy márka importőr nemtud a forgalmazói soraiban rendet tenni és felállítani egy normális hálozatot, ahol megbecsülik az ügyfelet és megjavítják az autót, ha kell, akár még tisztességgel is netán.
Nem hiszem, hogy európában a citro tulaj hónapokig járkál a szervízbe, mire meglelik a hiba okát és akkor még hónapok telnek el amiíg alkatrész érkezik a szervízbe! Szerintem ez is csak nálunk van így!
Röviden ennyi mert nem akarok mesedélutánt tartan.
Mese az olvasható éppen elég az 5*-os citroen témájú ítéletekben.

- Azt, hogy mi nem romlik el rajta talán könnyebb felsorolni.
- Nagyon gyenge az elektronika, nekem ez okozta eddig a legtöbb gondot.
- Az első szériánál emlegetett gyakori hibák pl: fék, futómű ennél már nincsenek meg, de akkor is a minőség még ennél is nagyon gyenge.

Probálkoztam több helyen is az országban, egyforma mind! Egy nagy NULLA!

Fenntartási költség (1) Évjárat 2004
Előző autója? Voyager Következő autója? talán egy suzuki......
Verdikt (3.4/10)

Citroën C5 2004 (2001 - 2007)