Suhanó zöld tehén olcsón..
Erre számítottam. Autó váltáskor nálam a méretek is számítottak. Nem akartam kicsi, drága autót venni. Nekem olyan autó kellett amiben családommal kényelmesen elférek, és a csomagoknak is van hely. Nézegettem a Passatokat, Toyotákat, és a Citroeneket is.Mielőtt megvettem a CITROENT, utána érdeklődtem. Érdekes volt az eredmény. Annak akinek nem volt leszolta, akinek volt, az dicsérte. Végül is az ár is mellette szólt, hiszen ilyen méretű, motorizáltságú és felszereltségű kocsi a fent említett márkáknál 1 MFt.-al többe kerültek. Így meglett az "én kis zöld tehenem".
A kényelméről és a felszereltségéről kár is írni, hiszen köztudottan ebben jók a franciák. (meg néhány dologban még)
Bár a hátsó lábtér még lehetne nagyobb. (vagy csak a gyerekeim magasak?) A motor teljesítmény éppen megfelelő.A külső, tekintélyt parancsoló méreteiről nem is beszélek. A futóműve (még a föld úton is) nagyon tetszik. Nálam nagyobb hibája nem volt. Talán a legbosszantóbb a hidraulika tartály repedése a peremezésnél, de ettől még az autó működött, csak a hiba helyét volt nehéz felfedezni.
Eddig ahova elmentem vele, (külföldről is) onnan haza hozott.
Nem tudom, hogy sokan miért szólják le ezt a kényelmes bálnát, de én megszerettem a hibáival, és a jó tulajdonságaival együtt. Egyébként is ekkora autót, ennyi extrával, ilyen áron hol kap az aki ismeretlenűl leszója. Főleg ha még életében nem volt ilyen autója.
Nekem a szervízzel nem volt gondom. A bejelentett időben a legrövidebb időm belül orvosolták a hibát. Az ár sem volt olyan vészes, mint ahogy mások írják. (vagy rossz helyen javíttatnak)
- ablakmosó szivattyú, je. ajtózár, hidraulika olajtartály, műszaki vizsgára csak néhány apróság az első futóműnél.izzók
Xector Kft. Veszprém
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2001 |