Autók » Citroën » C5 (2001-2004)

C5 2.0 HDI 109 LE

SOROZAT GYÁRTOTT ISTENI ÁLOM

Az autó a szüleimé ugyan, de én is használom karban tartom és az ápolás az én feladatom amit imádok. Mi szerető tulaja vagyunk ennek az autónak és jóval elötte volt egy cx 2.5 TD de sajnos az az álomautó is használt volt. Akár ki akár mit mond ha az autó ( szeretetet ) kap azt meghálálja. Azt tudni kell rólam, hogy én utálom a német meg az olasz... autókat, csak FRANCIA meg a JAPÁN kocsikat szeretem. Nekünk volt 405-ös Peugeot szintén jó volt. Majd a c5 elött egy thali ami remek volt és vadi új autó a peugeot használt de azért az is remek volt. Volt a családba egy 2002-es audi a6 hát ahoz képest a c5 egy isten... Nem értem hogymiért szídják mert utánna tessék itt a TOTALCAR oldalán megnézni az audi bmw... többi német csillagát ugyan úgy 4 mint a RENAULT-é PEUGEOT-é és a CITROEN-é! úgyan úgy szídják azokat is de valami felfoghatatlan okból azokat szeretik főleg audi meg a bmw amin ugyan úgy elromlik minden. Teszem hozzá hogy a c5ben elromlott elketronika mindegyik az a f*s bosch cucc volt. Meg volt egy asztránk amit a nagyszülőktől vettünk meg egyévesen és 2 év sem kelett és széjjel hulott!
Úgy hogy bármit mondanak a FRANCIÁK ugyan úgy jók mint az összes többi csak logikusan kell gondolkodni, mindegyiken romlanek el dolgok ugyan úgy ez attól függ hogy kinek milyet volt szerencséje kifogni.
ÉLJENEK A FRANCIA AUTÓK FŐLEG a CITRONE!!!!!!!!!!!!!!

egy nagy hibája ugyan van a citinek méghozzá az hogy gyorsan veszti az árát ezt elismerem!

- Végül is 6 évesen került hozzánk az autó, így már kelettek a kütelező cserék ami elfordul az összes többivel, Hibák: az ülések alatti légzsák csatlakozók ( melyek németek ) a fütés vezérlő panel, szintén német, hőmérséklet mérő jobb első tükör, légzsák vezérlő elektronika szintén német. - légtömegmérő melyet cserélni nem kelett csak tisztítani erre van egy spéci szer, a jele haz hogy néha megtorpan az autó és nem akar menni. mi autó pályán vettük észer hogy az elött egy évvel vígan élvezte a 210-es utazót, aztán már a 180 nehéz volt most már jó... a hibákat kb 200.000 forint volt kijavítani amit azt gondolom egy 6 éve autónál nem sok. a kötelező dolgok kuplung fékek szilentek tehát a kopó alkatrészek 400.000 ft volt

Citroen specialista

Fenntartási költség (9) Évjárat 2002