Kényelem és ringatózás
Több Citroenem volt már kezdve a BX-töl, Xsara I, Xsara II, és most ez. Nagyon szeretem, kényelmes nagy monstrum, csodálatos Budapest türö futómüvel. Élvezetesen lehet vele menni még ezeken a rossz utakon is. Nem rázza ki az emberböl az ebédjét. Autópályán nagyon tud menni. Németországban lazán bírta utazónak a 180-at és még gyorsulni is tudott. Minden évben többször is megyek vele Németbe, még mindig élvezem vele az autózást 6 év után is.
- Rögtön a megvétel után új programot kellett tenni a befecskendezö computerbe, mert beindítás után rögtön leállt. Gariban megoldották. Két hátsó gömb csere, mert az autót készletöregségi akcióban vettük és 1 évet állt forgalomba helyezés előtt (ettől szökött el a gáz a gömbökböl) ezt is gariban megoldották. Bal első ülés motoros deréktámasz elromlott ezt is orvosolták gariban. Gumi hidraulika- visszafolyócső szivárgott a jobb első keréknél, gariban orvosolva. Gyári CD-s rádió megtartotta magának a CD-t, ezt is cserélték gariban. 100000km-nél kuplungszett csere.
Citroen Hegedüs (BP. II. kerület) Korrekt kiszolgálás, segítökészség
Citroen Sipos (Érd) Hozzáértés, korrektség