Imádnivaló hercegnő
Rugozása hol jo,hol nem.Persze a Magyar utak is valtozoak.Neha a hatsoablakot szeretnem mosatni,de az elsot mossa,ez eleg bosszanto.
Csodalatos vezetesi elmeny,hihetetlen,hogy 8l kozeli a fogyasztasa.
Nagyon jo a szerviz,igazan profin kezelik,nagyon ertenek a Citroenhez.Jo a csapat,es fonok kapcsolat,igazi team-el talallkoztam.Igaz,van szerelok kozt aki versenyeznek is,tehat vannak tapasztalataik.
Akarmilyen autoval jonnek az ugyfelek(amig varakoztam az automra megfigyeltem) mindegy hányeves,es milyen állapotban van(valjuk be neha nagyon koszosan visszuk az autonkat a szervizbe)mindig ules,es kormanyvedo foliaval kezdik,soha nemhadjak ki!!Ez nagyon szimpatikus.
Sok szervizkozul a legolcsobbak.Megjelent fehervaron a Peugeot szerviz is mint Citroen.Kiprobaltam,háááát ez katasztrofa,kritikan aluli.Mindenfele csalogato ajanlattal hivogatnak be bennunket a szelvedore tuzdelt(mar rohadtul unom)szorolapokkal,de mikor szembesulnek az autom hibajaval,csak sok sok duma,es semmi mas.Hiaba mondtam el,nekem autom javitasa kell nem duma,nem ment nekik.Mindegy cegem melyik tipusu Citroenjet vittuk oda,ugyan ez a helyzet,és DRÁGÁK !!!!!
Kozel 15 eve jarok a citroen Toth hoz,ezt a kis kitéröt kivancsisagbol tettem meg a Peugeot szerviz felé,nagyon megbantam tobb baratommal egyutt.
VISSZATERTUNK VEGLEGESEN.Ha van kiprobalt,jo szervized,SOHA NE HAGYD EL.Sok kozuk van ahhoz,hogy ujra és ujra maradok a markanal.
- Elekromos tukrok,ules fütes.Neha kell a programot frissiteni a koputeren.
Citroen Toth Szekesfehervar
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |