Eddigi legjobb autóm
Ez az autó a páromnak köszönhető! Bár a megjelenésétől kezdve tetszett, de én mégis Renault Lagunát szerettem volna, egészen addig, amíg az asszony unszolására bele nem űltem egy C5 kombiba! Végül nem azt, hanem egy ugyan olyat vettünk meg, mert a tulaj közben visszalépett.
Szeretem!
Ha az olaj és szűrő cseréket rendszeresen elvégezteted, biztos lehetsz benne, hogy sohasem hagy az út szélén!
Szűrő csere alatt természetesen a részecskeszűrő (FAP) cserélyét, és az adalékanyag feltöltését is értem, ami nem olcsó mulatság, de muszály elvégezni! FAP és Eolys folyadék kb. 160.000Ft, az intervallum használattól függően 80000-120000km. Nekem eddig kétszer cserélték.
Nagy, kényelmes, gyors, és az automata váltóval együtt is fürgének mondanám, mindemellett még a fogyasztása is kellemes. Igazi "családi autó"!
Bár már több mint 200000km van benne, nem tervezem a közeljövőben eladni, mert annyira elégedett vagyok vele!
- Első lengőkarok, gázbovden, hidraulikus vezeték-rendszer(csak egyben lehetséges a csere), turboban egy membrán.
Citroen Őrmező
S..ros Nem márkaszervíz, de legalább annyira jól felkészült, ha nem jobban!
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | 166 2.0TS | Következő autója? | – |