C5 guruló concord kényelem:-)
Hol is kezdjem... No jó kerzdem. Igazából a C5 elött volt egy c3 1.4 HDI-m ami nem volt rossz de én pasiból vagyok és hááát.. kissé nőiesnek találtam a gépet. Mikor megtudtam azt hogy családom hamarosan gyarpodhat egy versenyzővel akkor olyat csináltam mint amilyet az a pasi a Clio Grand Tour reklámban.. Feleségembnek telefonáltam hogy most cserélünk kocsit. Rácuppantama netre és 30 perc múlva már a kereskekdőnél voltam hogy megvegyem életem első olyan kocsiját ami nagy erős és szép:-)
Szóval sikerült szert tennem egy C5 2.2 HDi-re ami igazán kielégítette penetráns igényeimet. Van benne minden amit szerettem volna. Ilyen apróságok: Bőr belső vajszínű, 2 digit klima, ülésfűtés motorosan állítható deréktámasszal magasság állítással, esőszenzor fényszenzor, szervó, tempomat, tolató radar (ami nagyon hasznos egy ilyen típusnál), fedélzeti computer, esp, abs 10 légzsák... és még ki tudja mennyi kis kütyü.
A kocsi maga nagyon de nagyon kényelmes nem fogyaszt sokat de megy is. Igazi cirkáló, impozáns jelenség.
Bajom nincs vele én nagyon szeretem.
A használt autó lapokon még csak hasonlót sem találtam többet:-) sajnálom én elvittem ezt a egyet:-)
- igazán még semmi sem szaródott el benne:-) De jó volna ha nem is lenne ilyen.
kis maszek címet nem tudom de csak kötelező karbantartás volt.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | C3 | Következő autója? | gőzöm sincs |