A nagy szürke bálnám
Szóval és tettel életem első normális autóját 2 évesen vettem 117000 km-el. Ismerőseim : te hülye vagy? kérdéssel nyugtázták eme cselekedetemet. A dolog ott dölt el , hogy C5-öm lessz, amikor megláttam a belsejét egy parkolóban és menthetetlenűl beleszerettem.
Biztosan a kispénzű de jóizlésü emberek védőszentje vigyázott rám , de én nagyon meg voltam elégedve az autóval.
A leírt hibákon kivűl csak gázolaj kellet bele, de abból sem sok.
A rengeteg hasznos extra pedig még most visszagondolva is könnyebbé tette a Vele töltött időt(tolatóradar, tolatásnál leforduló jobb tükör,fényre sötétedő tükör,keréknyomás szenzor, STB) A menetteljesítményei szerintem teljesen normálisak,kényelme első osztályú, több száz kilóméter után is frissen száll ki belőle az ember. 7 liternél többet még 170-es autópálya temponál sem bírtam vele megetetni.
Olajfogyasztás nem volt még a 140-160 ezres szervíz között sem.
És itt követtem el életem hibáját, hogy eladtam és beleűltem egy vadi új Seat Toledoba. Szép volt, nagyon ment( 2.0 pdtdi 140 LE) de 5 hónap alatt 4-szer voltam garanciális javításon, az olajat pedig úgy kajálta mintha azzal menne.A hangja pedig iszonyatosan kattogó volt a C5 selymesen járó diesele után.( Viszlát Volkswagen csoport, csak nem velem) A Toledo 1 évesen a volt aszonnyal együtt ment a levesbe és most boldogan böngészem a használtautó hirdetéseket, hogy találjak egy szép C5-öst.
HZY-174 Visszavásárolnám!!!!!!!!!!
- A legelső hiba 138000 km-nél jött elő!!!!!!, 1 db kerékcsapágy csere. kb 30000 ft munkadíjjal
- 152000-nél szervokormány nagynyomású cső csere. kb 45000 ft munkadíjjal
Citroen Örmező: Normálisak voltak, de néha nem tudtak mit kezdeni a computer vicces üzeneteivel.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | lancer | Következő autója? | Seat toledo |