Sírni fogok ha egyszer eladom!
Semmi kirívó, szokásos olaj és szűrő cserék, fékek és tárcsák cseréje (itt ugye a csapágy is benne van a 4dbnak már van ára de ezt eléggé ritkán kell cserélni), vezérlés.
Sokan félnek a robot (6seb.) váltótól, kijelentem, hogy nem kell! Sőt én ajánlom! Picit más fajta vezetési sítlust igényel, könnyen megszokható. Ne felejtsük el, hogy ez nem a gyorsulási versenyre készült autó inkább egy normális higgadt sofőrhöz. Egy takarékos verda nyugodtt vezetési stílushoz, ha kell megy szépen pályan 180-at is, de nem ez a cél természetesen. Városban is jól használható, nem sokkal fogyaszt többet mint városon kívül.
Egy dolgot nem árt tudni, néha érdemes (HIDEGBEN ÉS HIDEGEN betartva a tanítási folyamatot ami nem egy gomb nyomás!!!) a váltót újratanítani, győnyörű lesz tőle ismét a váltásás ha jól végezik el a tanítást.
Tapasztalatom, hogy a kisebb teljesítményűt, kettőstömegű lendkerék nélkül veszi a magyar (rengetegen a 92 lovasat chipelik fel 110re...), nem kell félni a kettőstömegűtől, nem fogja az ember 80e km-t cserélni 500e ért ahogy sokan állítják... más autóban találkoztam 200e km-t megjártat is.
Összességében ajánlom nagyon kellemes autó, keveset fogyaszt és olcsón fenntartható kis családinak is megteszi.
- Ingább kopó dolgok voltak mint hibák.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2013 |
Előző autója? | Berlingo | Következő autója? | Talisman |