Venni "jó e abból ami akcijó"?
Azt hiszem megérdemlem a sorsomat. Azt mondják az ember a hibáiból tanul, én nem így tettem. Életem els? autóját négy éve vettem, és akkor szinte vakon mentem a Citroen egyik francia testvérmárkájához hogy megvegyem álmaim autóját. Az álomból hamar rémálom lett, vagy inkább csak kellemetlen elhidegülés. Tulajdonképpen a 307-essel az volt a legf?bb gondom hogy nem olyan volt mint egy 4milliós autótól várnám. Aztán megszabadultunk ?kelmét?l, igaz nem kis bukás árán. Ekkor azt gondoltam hogy iszonyú balszerencsém volt (na persze tényleg az volt), ilyen bárhol el?fordulhat. Persze kollégáim figyelmeztettek hogy francia autó nagy lutri de én nem hallgattam rájuk. A C4 ugyanaz a történet volt: mikor el?ször megláttam bordóban rögtön belészerettem. Mikor beleültem és megláttam a kezel?szerveket az állam leesett. De az igazi krízis akkor következett be amikor megláttam az árakat. AKCIÓ! De hát új autó nem igaz. Kétszer nem üt be ugyanoda a villám, meggy?ztem magam. Miután az autót átvettük, rögtön szabadságra mentünk amolyan majd meglátjuk merre vesszük az irányt alapon, persze széles mosollyal. Mire visszértünk a széles mosoly igencsak legörbült. A váltóval akadtak problémák (az hogy pontosan mi, azt nem részletezném mert hallottam már negatív példát a keresked? reakciójáról), de bíztam a gyártó hozzáállásában. Végül megoldódott az ügy, de úgy érzem ekkor már végleg megbomlott a bizalmam. Ekkor jöttek sorba a kegyeledöfések, ami után most már komolyan azon gondolkodom hogy eladom a féléves autómat, több citroenest?l azt hallottam hogy 1 év után már csak azt cserélik ami kizárt hogy elromoljon, bár ilyen szerintem nincs. Nagyon kétségbe vagyok esve mert ezek után attól félek hogy bármit veszek, az elromlik alattam valami átok miatt. Sajna egy újabb buktát már nem bír el a családi büdzsé ezért marad Mocskoska, vagy veszek valami használtat.
- díszlécek
- váltó
- központi zár
- elektronikai hibasereg-gyakorlatilag minden
- durva olajfogyás
Citroen Géringer
CSak addig kedvesek míg meg nem vetted az autót
Citroen ?rmez?
Nem sokkal jobbak, de legalább jobban értenek hozzá
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | 307 | Következő autója? | HA TUDNÁM! |