Autók » Citroën » C4 (2004-2010)

C4 1.6sx

Szép és ócska

Mikor megvettem nagyon pompás kis autónak tűnt. Szerettem az egyéniségét a szép formáit a franciás finomságát.
Sajnos a minősége az kritikán aluli, egyszerűen elképesztő, szerintem egy 25 éves dacia is megbízhatóbb.
Ne döljön be senki a propagandénak, hogy ilyen meg olyan jó autó a citroen, mert aki ilyet állít az vagy bolond vagy nem volt még citroenje vagy citroen kereskedő!!

- Gyakori elektromos hibák többek közt, motor, gyújtás, klíma szabályzó, el.ablak mozgató, kijelző.
- Hangos recsegő, nyikorgó futómű.
- Tömítések elképesztően rosszak!!
- Kormányszervó 0Km óta rakoncátlankodik

M5 majd késöbb Székesfehérvári citroen szervíz.
Tapasztalatom szerint egy szemtelen, arogáns, tudatlan banda mindekettő, teljesen hülyének nézik az embert.
MÉREG DRÁGA!!!

Akinek nem volt még dolga citroen szakszervízzel az "el sem tudja képzelni, hogy mi mindent tehet érte a citroen!!!"

Az utolsó szervíz alkalmával egy érdi szerelő műhelyben voltam, megjavítottak mindent, de a határidők eléggé hosszasak.

Fenntartási költség (1) Évjárat 2005
Előző autója? Astra 1.6 Következő autója? Ford Focus-t veszek, ha ettől megszabadulok
Verdikt (2.7/10)

Citroën C4 2004 (2004 - 2006)