Nekem bevált!
Elolvastam én is pár véleményt és én azt vettem észre hogy páran túloznak,ugyanis ezalatt az 1 év alatt nem volt problémám!Tökéletesen meg vagyok elégedve az autómmal!Azt is észrevettem hogy inkább a 2004 és 2006ig gyártott tipusokkal van több gond.Ez azzal magyarázhato(ez a személyes véleményem csak) hogy ha kijön egy új tipus az még nem kellőképp kiforrott!Az én autóm 2006-os gyártás,innentől kezdve bárkinek nyugodt szivvel tudom ajánlani!A 110LE-rőhöz képest jól megy és jó a fogyasztása! Nem kellene kihajtani a lelkét és akkor nem jön ki 10.5l-re az átlag mint ahogy azt egy értelmes uriember taglalta az újonnan kapott cégautójáról!!!Nekem semmi nem zörög,nem esik szét,minden úgy működik ahogy kell,még a számitógép is.Lehet hogy csak ki kell fogni egy ilyen jó szériát,nekem sikerült!Minden autótipusnál vannak jó és rossz szériák,legyen az Mercedes,Bmw,Audi.Ezekröl is hallottam sok rosszat.
- Ezalatt az egy év alatt az ablaktörlőn gumit kellett cserélni,a hifi hangszórói nagy hangerőnél kicsit berezonálnak.Ennyi!
Citroen Pásztor
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |