Minden szerelemben vannak apró hibák
Használtan vásároltam 19125km volt benne.Beleraktam már 75ezer km-t,különösebb baja nem volt.Típus hibája a tempomat hibát jelez,kikapcsolom,majd vissza és probléma megoldva.Olajcsere elég drága szokott lenni,de ha az ember új autót vesz,szerintem számíthat ilyen kiadásokra.Bár már nem garanciális az autó,és továbbra is márkaszervizben csináltatom.Így a legtisztább minden.Csak és kizárólag márkaszervizben javíttattam,mindig korrektül megcsinálták,és már a kezdetektől kedvelem őket.A motor szépen csendesen jár,lassan 100ezer lesz benne de még mindig úgy húz mint új korában.Fogyasztása 4.5-5 liter közé tehető,használattól függően.Ha az ember odafigyel rá,megadja neki amire szüksége van,akkor hosszúéletű lesz.Legkényesebb pontja a turbó,indítás után és leállítás előtt járatni kell fél,1 percet.Hidegen csak kíméletesen.Ilyen feltételek mellett tényleg nem lehet baja.Én nem bántam meg,csak jó tapasztalatom volt vele,sosem hagyott cserben.a Következő is C4es lesz.Bátran ajánlom mindenkinek.
- Hátsó legnéscsillapító csere -Garancia-,turbóburkolat csere -Garancia-,Fékbetétek cseréje 70 illetve 80 ezer kmnél.
Citroen Rigó Keszthely(Szalon és Márkaszervíz)Tökéletesen megvagyok elégedve velük,ügyesen és gyorsan dolgoznak.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2005 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 19125 |