Éhes szélvész
egy év, és 25 ezer km után csak annyi kivetnivalót találtam, hogy a gatyámat leeszi a 9,5-es, 10-es fogyasztással. de valszeg ez az én saram, mert nagyon hajtom szegényt. talán jobban jártam volna egy 2.0-val, de ott még többet állnék kút-sorba, marad egy er?s dízel.
ennek ellenére nagyon szeretem, minden m?ködik, még az illesztések is tartanak. olvasva a kritikákat, valószín?, hogy ki kell fogni egy jól összerakott kocsit, akkor tart ezer évig. ha valami a kezdetekt?l szétesik, ott szar napjuk volt a melósoknak.(asszony veszekedett este, száraz volt a baguette reggel, stb.) csomagtartóhoz csak annyit: legutóbb egy ruszki h?t?t szállítottam vele (300 km), ledöntött ülésekkel minden belefér. (ja, és mindenkit aláztam a 84-esen)
egyedüli kritika: a kormányoszlopon a hanger? és az adóváltáshoz szolgáló gombok fordítva logikusabbnak hatnának, (lásd: nyomó és teker?gombok) de ez is csak megszokás kérdése.
ja és még valami: még mindig megnéznek vele az utcán, így "májdagasztó" hatása nem elhanyagolható....
- eddig minden rendben volt. 1 deci olajat töltöttem/költöttem rá, asszem ez elég ok.
soproni citroën szervíz
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |