DKB
Használtam vettem kb. 4 hónapja. Rossz volt benne a CD lejátszó nem adta ki a lemezt, nem sikerült megcsinálnia a szerviznek tökéletesre. (néha kiadja a lemezt néha nem) Vissza fogom vinni. El volt törve egy műanyag lemez az aljan. (Kicserélték) Egyszer nem indult az elsődleges kulccsal (pótkulccsal elsőre) kicserélte a szervíz. Csomagtartó nyitó rossz volt mikor vettem szervíz garanciában cserélte. Most jól működik.
Alapjában meg vagyok elegedve vele. Diesel kb. 5.8-at fogyaszt lehetne kevesebb is ha autópályán nem 150-re állítanám a tempomat-ot... Belül kényelmes. Viszont akusztikailag szar. Rádió is szarul szól es a tárolokba pakolt cuccok is zörögnek. Jól megy. Kicsit hangos a motor benzineshez képest. Kormány jó. Fék is. Váltó és kuplung szar. (legrosszabb a 3-ba tenni, gyorsan nem lehet oda kell rá figyelni) Amúgy szeretem... Jól megy, csak kéne egy értelmes váltó + kuplung... Tényleg mennyiből lehetne rakatni bele valami normálisat? (lehet egyáltalán?) Futómű átlagos. Nem rossz de nem is jó. (Ford Fiesta-é jobb volt...) Ez a felszereltség + motor, 2005-ben 4.2 millióba került én 2 évesen (x kilométerrel 6400-at hazudtak) 3.1 millióért vettem. Annyit szerintem megért.... Szeretek vele járni...
- Valami műanyag vaccak az alján talán mert felálltak vele a padkára. (kb. 20.000 HUF)
- CD-s rádió cd része nem adta ki a lemezt (garancia)
- Az alapértelmezett kulccsal egyszercsak nem indult el kiírta, hogy nem ismeri fel. (cserélték garanciában)
- Csomagtartó nyitó rossz volt mikor vettem szervíz garanciában cserélte. Most jól működik.
Veresegyház, Citroen Pásztor(?)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2005 |