Autók » Citroën » C4 (2004-2010)

C4 16 sx plus

Amit vártam

2004. év végén vettük át raktáron volt egy számunkra megfelel? picit több extrával mint els?re szerettük volna de nem volt kedvünk várni ráadásul a régire pont volt vev?.
Az autó 1 év és 2 hónap alatt semmi rendkivülit nem produkált a klima h?t, télen lehet f?teni az autót, az ablaktörl? akkor töröl ha bekapcsolom, az ablakok akkor mennek le vagy fel ha megnyomom a megfelel? gombot - lehet hogy nem "péntek délutáni" autó.
A fogyasztás mint a Xsarába vegyes használatban ha kimélem kb 7,5 ha nyomom neki 9.

130 felett kicsit hangos olyan érzésem van mintha még feljebb kéne váltanom.
A fedélzeti "komputer" fogyasztásra vonatkozó adatai egy számomra ismeretlen algoritmus alapján kerülhetnek kiszámításra mert teli tanktól teli tankig az átlagfogyasztás mér? rendszeresen 1 l-el többet számol mint én szoktam.

Tempomattal 120-nál szerinte 9,5 a fogyasztás ha kikapcsolom és pedállal probálom tartani a sebbeséget akkor csak 8,2 - megfejthetetlen.

A Hifi kritikán aluli a hangfalak vagy berezonálnak vagy csak recseg? hangokat adnak ki, föleg a két hátsó én már átállítottam csak az els?ket hallgatom.

Amugy csendes, nem zörög belür?l mint a Xsara, én ezeket a mások által emlitett kongó ajtó és küszöb hangokat nem hallom - vagy csak hozzászoktam az elöz? hangjához.

Nincsenek kiemelked? menettulajdonságai de kulturáltan jól huz, 40 t?l kapcsolható az ötödik, nem rángat bár néha motorfékkel ötödikben egy enyhe rángást szoktam érezni mintha nem tudná hogy menjen a motor vagy állítsa le - gondolom a komputer nem megfel?en adagolja a benzint.

Kényelmes tágas az utastér, nekem a kezem mindig beakad a kormány és a rögzitett közepe közé szerintem nem túl szerencsés megoldás.
Úttartása, egyenesfutása mintaszer?.

Szerintem ez a sok elég széls?séges megnyilvánulás abból adothat, hogy egy új tipusnál az els? 1 másfél évben gyártott modelekkel általában lényegesen több a probléma mint a gyártás késöbbi szakaszaiban ... lsd. Peugeot 307 vagy Golf IV vagy Opel Astra H

- Nincs ilyen

Citroen Pásztor

Fenntartási költség (7) Évjárat 2004
Előző autója? xsara Következő autója?
Verdikt (7.3/10)

Citroën C4 2004 (2004 - 2006)