A kiábrándító
Amennyire szép autó, annyi bosszúságot okoz. A hátsó futőmű kritikán aluli. Rosszabb utakon hihetetlenül hangosan durrog és a szervízben azt mondták, ez ilyen, és ez így jó. Egy Trabant futóműve csendesebb, mint ez, és ettől nagyon megútáltam a autót. Az izzók elől cserélhetetlenek, nincs hely a hozzáféréshez. Biztonsági öv visszahúzó szerkezetében valószínűleg legyengült a rugó, mert nem húzza vissza az övet segítség nélkül. Visszapillantó szemmagasságban van, ami akadályozza a kilátást a járdán közlekedőkre. 3 ajtós változatnál a hátsó ajtó ablakában keresztül húzódó merevítő szintén nagyon zavaró a kilátásban. Összességében soha többet nem veszek Citroent, mert bár szerintem a legszebb formatervezésű autók a piacon, de a mindennapos használat során nagyon kiábrándító.
- hátsó futómű gumiszilent, kárpit patentok, jobb oldali ajtó nyitás érzékelő, kuplung kinyomó csapágy, első izzók sűrűn kiégnek és gyakorlatilag hozzáférhetetlenek, elektronikai meghibásodás miatt nem indítózozz, most is ég a motor hibajel, de nem tudták fél napi kisérletezés után megmondani a probléma okát, indító kulcs nyomógombjainak gumi borítása szétment és csak komplett kulcs rendelhető,
Citroen Nagy,
M5