Autók » Citroën » C4 (2004-2010)

C4 Citroën C4

A befejezetlen autó

A hibalista a mai napig többé-kevésbé fennáll, mert egyik se olyan borzasztó, hogy el kelljen vinni az autót szervizbe, ezért így használjuk.
A motor halál gyenge, nem értem, hogy egy ekkora autóba, hogyan lehet egy 90 lovas, nyomaték nélküli motort rakni. De ez még hagyján, mert mindezt többségében országúti(100-110)-városi használatban 7.8 literes átlaggal műveli, érdekes módon függetlenül attól, hogy az ember hogy vezet. Próbáltunk forgalmat lassító öreganyás tempóban, nem kihúzatva, stb., de nem számított...
A sok apró kis bajától, és a harmat gyenge motortól eltekintve, egy jó kis autó (lenne), bár még csak 80 ezer van benne.
Ha azt nézzük, hogy egy német vagy japán autó ebben a kategóriában, ilyen felszereltséggel 1-1.5 misivel drágább, akkor simán ilyet vennék. Bár pénztárcától függ, hogy kinek mennyit ér ez a sok kalamajka..

- A hibalista:
- 1. A bal ablakot nem lehet használni, mert leengedés után nem hajlandó feljönni, vagy a jobboldalit húzza le, de egy-két erős ütésre újra működőképes
- 2. Klíma folyton elromlik (elmegy a gáz)
- 3. Nem nyilnak a hátsó ajtók (egész egyszerűen a mechanika nem képes kinyitni, mintha be lenne rozsdásodva...)
- 4. Nem szól a jobb első hangszóró
- 5. Hidegen rángat, de annyira, hogy 2-3ezer között túráztatva lehet csak vele elindulni
- 6. A kulcs a "sok" használat miatt szétment, a kis gombot a panelen, a körmünkkel lehet (kell) nyomni
- 7. Rossz az immobilizer, ezért pótkulcsot használunk
- 8. Rossz az ablaktörlő (ha hátul akarja lemosni az ember, elöl jön a mosószer, de hátul megy a lapát)
- 9. Azt hiszem lesz még folytatás.

Xektor Kft. Hivatalos Citroën márkaszerviz - Veszprém
Maximálisan korrektek, bátran ajánlom mindenkinek. Precízek, megbízhatóak.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Előző autója? Swift Következő autója? Még nem tudni
Verdikt (7.2/10)

Citroën C4 2004 (2004 - 2006)