A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Citroën » C3 (2016)

C3 1,2 shine 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Vidám városi kisautó

Szöveges ítélet

Ha valaki szereti az egyedi designt, akkor ez neki való. Kevés van belőle, vidám és nagyon karakteres. Az embernek jó kedve lesz, ha ránéz, és jól érzi magát, ha beleül. Tökéletes városi autó.

20 éve nem volt 120 lóerőnél gyengébb autóm, szóval ez volt a legnagyobb kérdés a vásárlás előtt, pláne, hogy ez egy 10 perces próbaúton nem is derül ki igazán. A helyzet az, hogy az 1,2-es, 3 hengeres, turbótlan, 82 le _tökéletes a városban_. Akár zöldnél kilőni, akár emelkedőn előzni is lehet vele. 80-ig semmivel nem érzem gyengébbnek az előző 1,6-os, 120 lóerősnél. (Városban kb. 6 litert fogyaszt, szemben az előző 8,2 literével)

Autópályán 140-el simán megy, de 150 felett esélytelen. Nem halk, de nem is túl hangos. Ha valaki sokat utazik messzire, akkor ne vegyen ilyet. Ha évente párszor megy nyaralni, de főleg városban, elővárosban használja, akkor teljesen jó. (Pályán 8-9 litert is fogyaszt).

A kormányt könnyű tekerni, nekem ezzel nincs bajom. Az ülések puhák és kényelmesek. A 17"-es kerék miatt a fekvőrendőröket nem viseli túl jó, de kibírható. (Cserébe jobban néz ki).

A középső tabletet elég jól kitalálták, jó kezelni. (Persze még így sem olyan jó, mint ha külön gombok lennének, de egyértelműen a jobb rendszerek közé tartozik). Sajnos a fűtést/hűtést is csak innen lehet kezelni. A hifi hangja semmi különös, csodát ne várjon senki.

Telefon kihangosítás tökéletes. Sajnos az Appleplay csak vezetékkel működik, így én inkább a sima bluetooth használom. (Ez csak telefonra jó, viszont nem kell kábelezni, utóbbi áttenne sok telefon funkciót a kijelzőre, de ahhoz össze kell dugni).

Utaztunk benne öten és elfértünk. A csomagtartó közepes. Babakocsi tuti nem fér bele, és egy négy tagú család összes nyaralós cucca sem, de két főnek még utazáshoz is elég.

Kértem bele kamerát, ha már ezzel hirdetik, de igazából úgysem használja az ember. Szóval ezt a 80e Ft-ot érdemesebb másra költeni. Vettem bele külön könyöktámaszt, így sokkal kényelmesebb lett vezetni.

Hibalista

- Eddig semmi, de ez fél év alatt azért elvárható. (Miután most jött ki a típus, gondoltam sokkal többet más sem tudna még róla)

Ide hordtam szervizbe

Még nem kellett.

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2017
Kényelem (10) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 8000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Peugeot 308 Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.9/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Citroën C3 2016 (2016)

További ítéletek (2 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)