Autók » Citroën » C3 (2002-2009)

C3 Sensodrive Exclusive

Szeszélyes gömböc

Impozáns, kényelmes, kategóriájának legjobban felszerelt, legkényelmesebb, egyik legbiztonságosabb autója, ahogy körbenéztem.

- 2005. 03.23-n vettem az autót. Els? naptól kezdve perceg az ablaküveg az anyósülésnél úgy 70Km/h-nál, s följebb.
- 15.300 Km után történt 2006. január 3-n, hogy garázsba beálláskor penetráns égett szag áramlott be a beöml?kön -kint -4fok hideg- a meleg leveg?vel. Este lévén nem láttam biztosan, de mintha füst szállt volna ki a motortérb?l is. Telefon, assistance, 1óra múlva ott volt a trailer, elszállították T.bányára a Gerecse Autóház Kft szervízébe. Csereautó jött(1,4 Opel Astra twin sport), lelki békém ment a trailerrrel.
- Péntekre a kocsim elkészült, a f?t?motor égett le. A szervízben szolgálatkészek voltak, nem volt gond. Egyik kolléga elmondta, hogy cserekocsi csak 3napon át áll az ügyfél rendelkezésére, s nem tovább, valamint a visszaélések miatt külön kérvényeket kell kitöltögetniök, jóváhagyatni a központtal, majd utána berendelni az alkatrészt, ha engedélyezték nekik.Garanciás, 3,7milliós autónál...no comment.
- A szervíz zárás el?tt átadta a kocsit, amit örömmel indítottam be.Kanyarodáskor észleltem, mintha a szervó picit nehezebb volna bizonyos ívnél. Alig realizáltam a gondolatot, amikor kigyulladt a töltésjelz?m. Els? gondolatom az volt, talán lemerítették rádió hallgatása közben az aksit, vagy a lámpa maradt égve. Nem tudtam mire vélni, aztán kialudt. Párommal bevásároltunk, indulás haza Kisbérre tele pakkal. Újra kigyulladt a jelzés.Hívtam a zöld számot, de mondták, ha az autó teljesítménye nem esett vissza, folytassam az utat saját felel?sségre. Folytattam. El is t?nt a piros ikon, majd úgy 3perc múlva egy gong kíséretében újra kigyulladt, aztán az ABS is, az air-bag is, kézifék, minden villogott, mint a karácsonyfán az ég?k.
- Megjelent a hópihe, a vízszintes vonal, s nem is tudtam sehogy sem sebességbe tenni a kocsit. A motor meg-megrándult, majd leállítottam...Mintegy 15km-re a szervízt?l lerobbantunk. Telefon, trailer- már integetett, hisz 3napja már láttuk egymást...Minket hazavitt, a kocsival aztán visszament T.bányára, amit másnap, szombaton letett a szervíz telephelyén. Csereautó jött(1,4 Toyota Corolla 2003.),gy?zött! Nagyon korrekt gép!Fontolgatom a cserét, ha ez s?r?n el? fog fordulni...
- Nos, hétf?n(2006.01.09.) közlik, mai napon nem tudnak a kocsival foglalkozni, mert sok a meló. Kedden megtudom, hogy a generátorom égett le. Péntekig várok, majd telefonálok, mikor lesz autóm? Hétf?n, mondják, mert nem egyszer? az alkatrész rendelése.
- Második hétvége, hogy nincs autóm.10hónapos gépjárm?...
- Tényleg nem tudom, mit gondoljak.
- Kedves Sors- és Márkatársak, ha lesz fejlemény, ismertetem!

Géringer Komárom

Gerecse autóház