Autók » Citroën » C3 (2002-2009)

C3 16 excl. senzod.

Modoros aszfaltpattanás

A lényeg egy részét már fent leirtam,van még,majd fojtatom,mert most túl indulatos lettem.

- Miután átvettemnem zárt a jobb ajtó (lada pihe puha csapkodás).motortartó gomibak ,kiszáradt.Még a gyárba Asongyák el?fordul,szól a fékem mint az ikaruszé,peddig csak tolatok nem fékezek a kopogófutóm?vet már megszoktam,de hamindíg félre húz azt nem. Ja és 5-ször voltam vele szervízbe cit nagynál,és ahogy be, úgy ki,5óra mulva.Mondom :még mindig rossz.Válasz:majd bekopik. A hangulatom szerint, fognám és feldugnam mösiö citroennek hátulrol,de elöbb kivenném a szoftvert és azt meg lenyomnám annak amozgássérült,benyuktatozott vén fosnak a tokán , aki csinálta.Remélem ezt a Cit.Hung.is olvassa.Mert ha így megy tovább szép kis pert akasztunk páran a nyakukba.Nekem ez a második c3.Az als? majdnem meg ölt az össze vissza m?köd? fékrásegítés miatt.Csúszós úton fekezni akartam finoman,ami az elektromos szar miattnem sikerült,blokkolta a kerekeket,ésa végén egy fejreált, rommát?rt ég? autóbol húztak ki a járókel?k. Akkor azt hittem en voltan hülje,és vettem másikat.Hát nem kellett volna.Az hogy bólogat,semmi.Mikor Budán álsz a meredek hegyen,elötted,mögötted drága autók,próbálsz kiálni, orral felfele parkoltál,nyomod a gázt,és egyszercsak az eleketronika benyomja a kuplungot,és az autó vissza gurul,és csatt,igaz csak finoman.Na mégegyszer,mostmár határozottabban,biztosra mész,és kézifékas,padlógáz,nyomod,érzen hogy mint a tetü de mégis kimegy,bög a motor,aki lát azt hiszi (gyogi) vagy demár majdnem siker,de azelektronika üresbe teszi a tulpörgetett motort,vagy mi.Mindegy,nem hiszek a ..........

Könyves Kálmán
C Nagy nulla,nulla!

eddig skoda 120 (szamovárt)szerelt.
nullax2

Fenntartási költség (1) Évjárat 2005