Mi az, hogy benzinkút?
Igénytelen kiasautó. Városban aligha kell ennél jobb. Motorikusan tudja a tőle elvárhatót. Valódi éhezőművész. Országúton kíméletesen hajtva 3.5l alatti fogyasztást is produkált 100km-en. Autópályán 130-as tempóval 5liter körül eszik, ami 150-nél 6-6.5-re nő. Városban hidegen hajtva, a legnagyobb télben sem sikerült meghaladni a 7 literes fogyasztást. Hosszú távon kissé kényelmetlenek az ülések, de fiataloknak kisgyerek(ek)kel ideális. A belső műanyagok kemények itt-ott sorjásak. A szellőző rendszer kitűnő. A motor problémamentesen birkózik meg a klímával. A csomagtartó nem nagy, de nem is kell ennél több városban. Kiránduláshoz viszont elkél a tetőbox. Sajnáltam, hogy nem volt benne tempomat. A legnagyobb negativuma, az A oszlop. Amilyen jópofa formát ad kívülről, annyira hátrányos belülről. Simán kitakar egy oviscsoportot, de a keresztben elsuhanó bringások se tudják, hogy abszolút láthatatlanok. Bal hajtűkanyar esetén pedig, mindenki megtudhatja milyen vakon vagy csukott szemmel vezetni.
- Ékszíj vezető tárcsa gumírozás levált - 58000km
- Porlasztócsúcs tönkrement - kb.25000km