Gyors golyó olcsón
Rokontól vettem át az autót, igy tudtam, h milyen volt az előélete! Garanciálisan még 2002-ben visszahívták a kormánymű miatt!
majd talán még egyszer lett elvíve szakszervizbe, azóta egyik autószerelő ismerősömhez viszem szinte csak olaj- szürő(k) meg egyéb kötelező cserékre! Ami más meghibásodás volt az az ablaktörlő motorja, de a szaki észrevette, h réz meg talán aluminium találkozik (nemértek hozzá) és hogy fizikai kényszerűségből a kontakt megszakad, le kellet csak kaparni a korroziot)! ez nekem egy köszönömbe került (korábbi olvasásból a szakszervizbe ablaktörlö motorcserét javasoltak), és most e hónappad 175Ekm-nél még egy ékszíjtárcsát cseréltek ki 30EFt-ért! a többi költségem az üzemenyag (6,5liter fölé NEM LEHET vinni a fogyasztását), meg a biztosítás volt.
A teljesítménye nekem megfelel igaz ehhez folyamatos padló szükséges! autópályán 165-170km/h is szépen tűri.
Igaz ami csak lehet az csörög-zörög benne.
A durva műanyagok nem a legbarátságosabbak, főleg ha lógnak is! A francia kényelem azért hagy maga után ... (előtte clio, Xm-m volt- azok kényelmesek)
elhatároztuk, h 200E km után lecseréljük, de nincs igazán mire!
Csak ajánlani tudom! Persze csak akkor ha az ember nagyívben elkerüli a szakszervizeket! csak csalódás! nem hittek nekem amikor azt montam, h szerintem nem normális h 2 hét alatt kiég az izzó, de miután láttam, hogy a szervizben az izzó üvegrészét fogták meg úgy már világos volt az a 2 heti időtartam!
- izzók (folyamatosan)
- ablakemelő gomb
- abalaktörlő motor
- ékszíjtárcsa (170.000km)
- kormmű (gar) (3.000km)
Citroen szerviz Veszprém
Ismerős aki egy ügyes szaki
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | clio | Következő autója? | ? |