Egy szerethető francia "bogár"
Általában egyedül közlekedem. A bal első ajtó határolóját 25000-nél cserélni kellett, (kb 10000 Ft) és úgy néz ki hamarosan kinéz egy újabb csere ugyanazon az ajtón. Elég egyszer kicsit nagyobb sebességgel rosszabb minőségű mellékúton pár kilométert autózni, az eleje azon nyomban elkezd kopogni. A vezetőülés folyamatosan fogy, azaz a szivacs kopik és azajtó és az ülés között állandóan szemetet képez. A csomagtér nem valami tágas. Nekem sikerült egy moduboardot szereznem egy tizesért, de őszintén mondom, ritkán használom. A bal első fényszóró izzót egyév alatt kb ötször kellett cserélni, párszor a jobb oldalit is. Több C3 tulaj is panaszkodott erre. A festésről jobb nem szólni. Elég spórolósan bántak a franciák a festékkel, kívül van rajta elég de a rejtett helyeken és a visszáján csak rálehellték. De hát mit várjon az ember a franciáktól, amikor - egy barátom szerint - még kefélni sem tudnak rendesen, azt is fordítva csinálják. De hogy valami jót is mondjak: mindezek ellenére szeretjük. Ja, egy kicsit torkos. Tök mindegy, hogy mennyire hajtom 90-nel, vagy 150-nel 7-7.5 alá nem sikerült még leszorítani a fogyasztását. Előtte egy Saxom volt sokkal jobban ment, kiló nyolcvannál ugyanezzel a mocival (1.4) kevesebbet evett. Hi-fi kitűnő, manu klíma jó. Váltót néha nehezen lehet hátramenetbe kapcsolni.
- A bal első ajtó határolóját 25000-nél cserélni kellett, (kb 10000 Ft) és úgy néz ki hamarosan kinéz egy újabb csere ugyanazon az ajtón.
Igazándiból nem hordtam sehova, a szükséges olajcseréket helyben oldom meg. Az ajtóhatárolót a Citroen Apátinál csináltattam Szakályban. Korrekt. Ahol vettem arról már nincs jó véleményem. Senkinek sem ajánlom a veszprémi "franciázókat" Ha jól emléxem Vektor-car. Inkorrekt társaság! Az osztályzat ez utóbbira vonatkozik.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Passat 1.9 pdtdi | Következő autója? | Peugeot 406 hdi |