Autók » Citroën » C15 (1984-1997)

C15 1.9 D

Piroska, aki nem érez, csak megy megy megy.........

2005 január, reggel 8 óra,levegő -19 fok . Sietve indulok dolgozni. Jóindulatú szomszédom (aki általában teljesen hülyének néz)
szemében megcsillant a fény és sietve rohant nézelődni, mert ő általában nagyon kiváncsi típus. -Dízel ez a "múzeumszökevény"? -Aha! És izzítottam k.b. 10 mp-ig. -Akkor elkéstél barátom! Állapította meg nem kis gúnnyal. Az autó azonnal indult. Arcára néztem és eldöntöttem hogy ez az autó megérte az árát!
Soha de soha nem volt rá példa hogy nem indult volna! A motor és a váltó nagyon jó de szervókormány nélkül városba inkább kondigép. A csomagtér nagy de sajnos ez az utasfülke rovására ment .Fogyasztása alacsony és lehet ütni-vágni ez az autó nem érez!!

- hűtőcső

Fenntartási költség (8) Évjárat 1995