Kis iszákos
Napi használatra vettem. A fogyasztása meglepően magas a korábbi autóimhoz képest. Az ülésfűtés kellemes, bár fura a működése, mivel hirtelen ad meleget, majd visszakapcsol, majd ismét van egy kis melegedési fázis. Viszonylag lassan fűt be az autó télen. Klímája átlagos, kicsit talán gyenge is, viszont nem fogja meg a motort nagyon. Váltója kellemes, de egy 6. fokozat jól jött volna. Futóműve kényelmes, de sportos vezetéshez alkalmatlan. Csomagtartója óriási a kategóriához képest. Kicsi a csomagtér nyílás, be megszokható. A belógó zsanérok miatt ésszel lehet csak belepakolni. 2 felnőtt + 2 gyerek 1 hetes nyaralási cuccához nem kellett tetőcsomagtartó. A hátsó lábtere érzetre szerintem hosszabb a 2015 Octavia lábterénél. Az elektromos ablak kapcsológombjai nagyon kellemetlen helyen vannak, és nem jó, hogy nem automatikusak. Beltere az olcsó autók között szerintem a legjobb. A hátsó övfeszítő nem tartja meg a hagyományos gyerekülést, ami egyrészt vicces, de ugyanakkor balesetveszélyes is. Az Android Auto jólműködik, de csak erősebb telefonnal érdemes használni. A gyenge telefonnal lassú, és 1x le is fagyott a szoftver.
- Hangszórók zörögnek, gyorsításkor zörgések a kocsi alól.
Citroen Pásztor
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2018 |