Fekete takarékos villám
Az autót idén februárban vettem, persze az eddig vezetett 4500 km alatt nem volt vele semmi gond.
Az autó nagyon kényelmes előtte egy Opel Astra H autóm volt amit használtan vettem és egy fél vagyont ráköltöttem. (használt autót soha többet,meg opel sose kop el hát persze). Visszatérve a Citroenhez, kicsit féltem először a Francia autóktól , de amikor bementem a Citroen Wendom-hoz egy csapásra megváltozott a véleményem.Az astrát sikerült jó áron beszámíttatnom és ár - érték arányban ezt az autót találtam a legmegfelelőbbnek.Először egy közepes felszereltségű citroent akartam de 8 hetet mondtak a megrendeléstől.Raktárkészleten összesen 5 db autó volt és a feleségem ezt választotta ( fekete - fehér belsővel (soha többet) exclusive felszereltség).Az ára 4 millió egy Skoda Rapid-nál, vagy Astra J -nél olcsóbb és jobban felszerelt. Még "bejáratós" de néha azér ki kell forgatni és akkor rájön az ember a diesel autó előnyére. Megy ez mint a golyó légkondi bekapcsolva nem fogja vissza hegymenetet észre sem veszi és 5 litert fogyaszt.
Eddig mindíg benzines autóim voltak , ha ez beválik soha többet nem veszek benzinest.
- Semmi
Még nem kellett