Autók » Citroën » Berlingo (2008)

Berlingo 1,6 hdi. xtr

working class hero

70.000 km 3 év után kormánymű felújítás!!!(150000),féktárcsák cseréje,első stabik cseréje, majd 110000 kmnél turbó csere!!!(300.000ft). Azt hiszem ezek magukért beszélnek,sok komment nem kell hozzá. Télen a fűtése nem túl effektív,silány a kárpit kidolgozása,Sebváltó bőrszoknya 1 év után kiszakadt.Ezen kívül semmi,csak a szokásos szervíz, olaj stb. Ja és vmi számomra érthetetlen okból sűrün fogyasztja az égőket!
Hogy vmi jót is mondjak róla, kis fogyasztás, tágas,tolóajtók miatt könnyű a ki be szállás ,gyerekülés berakása stb.
Mindezek ellenére szerettük,míg egy szép napon sajnos baleset áldozata lett. Pozitívum ,hogy törötten 10 perc alatt eladtam egy internetes oldalon.Nyilván majd vki megveszi mint első tulajos szervízkönyves sérülésmentes autó.:(
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
_-----------

- Kormánymű,turbo

Fenntartási költség (5) Évjárat 2008
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (4.9/10)

Citroën Berlingo 2008 (2008)