Tipik puttonyos munkagép
Munkagép
Papíron 3 személyes, de igazából csak ha egy személynek a bal lába hiányzik, akkor értelmezhető. Jól rakodható, nagy a teherbírása. Autópályán botrányosan sokat fogaszt (140 - 8,5 liter).
Amúgy az előző generációhoz képest sokkal jobb, ahhoz is volt szerencsém. Annál kényelmesebb jármű, jobban megy és megbízhatóbbnak is tűnt. A hátsó raktérbe hosszú tárgyak is nagyon jól beférnek, mivel az első utasoldali ülés háttámlája nagyon könnyedén és jól lehajtható, úgy hogy közben az üléslap is lejjebb süllyed.
Lehet peches voltam de a szélvédő a kavicsokat imádja, így kétszer kellett szélvédőt cseréljek berepedés miatt és már a harmadik szélvédő is berepedt mire továbbadtam rajta.
Mivel puttonyos, így sréhen hátrafele kilátni lehetetlen. Menetdinamikában a lendületből autózás a kulcs. Ha egyszer belassítunk, akkor fényévek kellenek mire visszanyerjük utazósebességünket pályán.
Komoly meghibásodások, elektromos problémák ezen generációnál nem léptek fel nálam 200.000 km alatt.
Célgépnek elmegy, de pl egy ford transit kényelemben és küllenben is jobb.
- Kuplungcsere 175.000 km
- Kuplung munkahenger 200.000 km
- Nyikorgó kuplungpedál visszatérő
- Ablakemelő kapcsoló 50.000 km
- Féltengely csapágy csere 175.000 km
- Szélvédőcsere
- ÜZemanyag adalék (FAP tartály újratöltés) 50.000 Ft ~170.000 km-nél
- Itt elsőnek valami nem gyári löttyöt tettek bele a http://www.reszecske-szuro.hu/ oldalon (pozsonyi utca) - ezt a helyet nem ajánlom!
Változó
Adonics és Társai Kft. - olajcsere, műszaki vizsga