A bitang dobozos
Kellemesen csalódtam a francia autóban. Dinamikus motor, utazóban 170 Km/h sebesség. Ha fel vannak a kerekek fújva 3 barra, akkor még kanyarokban is lehet virgonckodni vele, s nem is csinálja rosszul.
Kicsit alacsony, fém kartervédő javasolt, utána a járdaszegély sem akadály.
Nem kiméltem a 143000 Km alatt, sokszor túlterhelve árúval, s nem volt komoly baja. A személyes dolgok elpakolásában, elöl nincs megfelelő hely. Jobb láb zsibbad egy hosszabb út alatt, ez Citroen és Peugeot betegség.
Mindent egybevéve remek kis árúszállító. Rossz érzés volt leadni, s otthagyni a telepen.
- Szinte az első naptól, időnként nem indult, csak tekert az önindító, a három év alatt a szervíz nem tudott vele mit kezdeni, mert nem tárolt el hibát. (a megoldás, hideg reset, akku sarú le, majd vissza, s minden OK egy darabig). - Ugyanigy, balos kanyar után, elég sűrűn kigyulladt az légzsák lámpája, szintén nem tárolta be a hibát. - 60000 km, első féktárcsák cseréje, szerintem kicsit korán, azóta nem kellett cserélni. A gyári tárcsa gagyibb, mint az utángyártott. - Hidegben sokat fogyasztott, szintén nem tárolta be az okot. Ha jött a meleg idő, akkor remek fogyasztást lehetett kihozni belőle. -
Tatabánya. Autó Őrmező Kft. Szervizekre hordtam ide. A munkafelvevő és a szerelők rendesek, segítőkészek. Csak ajánlani tudom Őket mindenkinek. Árban jók, rugalmasak.
Budapest. Autó Őrmező Kft. Lakatosmunkát végeztek. A személyzet viselkedése, hozzáállása OK, de a megbeszéltekkel ellentétben 3 nap helyett, egy hét a javítás. S nem tudnak ajtóhézagot beállítani, szerintem ennyi belefért volna egy 230 000 Ft-os számlába. S ez csak egy ajtócsre volt.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Astra 1,6 Classic Caravan | Következő autója? | Partner Tepee 1,6 HDI |
Verdikt | (7.5/10) |