Praktikus... és ennyi
Rendkívül praktikus családi lomhaság, bár ha pályán elkapja a fonalat... egész stabil úgy 130-ig. Ha valaki szeret csendesen autózgatni, annak mindenféle képpen elég. A fogyasztás ilyenkor klímával egész tűrhető 6-7 között, ami természetesen jelentősen feljebb is kúszhat a vezetési stílustól függően.
Viszonylag megbízható, bár néha rámhozta a frászt, különösen akkor, amikor az adagoló gázkar perselyének kopása miatt nem indult, úgy egyszer-kétszer-három-négyszer. A szerelő szerint ez ennyi kilométert megtett autónál már elfogadható hibának minősülhet. Nem úgy mint néhány bosszantó apróság, különböző izzók állandó cseréje, elakadásjelző kapcsoló hibája (az index sem működött megfelelően)... zörgések, nyikorgások, vezető ülés háttámlájának kiakadása, ami miatt állíthatatlanná vált (még az a szerencse abban a pozícióban romlott el ami nekem pont kényelmes)
Mindent egybevéve 75000 km-t beletaposva, egy építkezést kiszolgálva, európát bejárva a családdal, igaz soha meg nem szeretve elmondható TÉNYLEG PRAKTIKUS és ennyi.
- fékbetét kopását jelző lámpa, elakadásjelző kapcsolója, kontakt hibás ventilátor kapcsoló (a világításával együtt), adagoló gázkar persely kopása, hűtőviz ventilátor, ékszíj folyamatos nyikorgása, ülés háttámlájának állítása,
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1997 |
Teljesítmény | (6) | Km vásárláskor | 120000 |