Örök melós
Első autóm,kategóriájában megfelelőmek tartom.Szaladgálni ideális.Nagyobb teher szállítására nem az igazi,a forgalmiban a 800kg túlzás,én 700-at vittem vele,meg is dolgozott szegény.400kg a max,amit szerintem kényelmesen,jó fogyasztással kibír.Üressen nagyon megy,előzni 120felett kockázatos.Egyébként jó autónak tartom,praktikus,strapabíró.Hajtósoknak nem való,90-100-nál úgy jár,mint egy óra,kimegy a világból.Hat havonta jöttek ki rajta a bajok,ilyenkor több dolog előjött,de megéri rendbe hozatni.Hátsó fékdob 8évesen lett felesztergálva.A generátor ékszíjat olyan 20e km-ként eleszi a tárcsa,amit csak szivattyústól lehet cserélni.Pakolni nagyon jól lehet bele,az űlés alatti kialakítás nagyon jó.Módosítás:2008 01 30
Az adagoló kifeküdt,lucas tipusú,amiről kiderült,hogy csak egy helyen csinálják a környékben,63 eft-ba fájt.Kilyukadt a fűtőradiátor,még szerelés alatt,az egész műszerfalat le kell bontani miatta.Törtem az elejét elszállt a vízcsövem,csak bontva lehet venni,speciális cső,nem egyformán van szűkítve a két vége,csak az eredeti jó hozzá.Hűtőrácsot pedig lehetetlen szerezni hozzá.
- akku csere 20 eft kuplungtárcsa csere 8eft hátsó dob hegesztés váltó szimering javitás 12 eft olajteknő szivárgás komplett fék felújítás 45eft adagoló javítás szervó szivattyú csere+ékszíj 33eft módosítás:2008 01 30
- adagoló javitás 63eft
Ismerős