Autók » Citroën » Berlingo (1996-2007)

Berlingo 1,9D

Olyan mint egy kissé megfáradt igásló.

Eleinte szokatlan volt, egy pörgős benzines után. Nagyon lomhának éreztem. Azóta már megszoktam. Minden esetre nem idegbajos, a gázpedált rugdosó emberkéknek való. :) Kisebb-nagyobb tárgyak szállítása miatt vettem. Bevált. Elfogadható személy, és elfogadható teherszállító. Egyikre sem igazán tökéletes. Ezt tudtam amikor megvettem, tehát mondhatom, hogy azt kaptam amiért fizettem. Jól elvagyunk egymással.

- Első futómű kopogott, olyan 140 ezer km.-nél. Azóta megjavítva. Nem tudom pontosan milyen alkatrészekkel volt a baj.

Gyermekkori barátom, aki autószerelő. Ő szervizeli. Nem csak ezt, hanem minden autómat ami eddig volt, az elmúlt 35 évben.

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Előző autója? Wagon R+ Következő autója? Még nem tudom. Majd ha aktuális lesz eldöntöm.
Verdikt (5.9/10)

Citroën Berlingo 1996 (1996 - 2007)