Autók » Citroën » Berlingo (1996-2007)

Berlingo 1,4 Multispace

Okos döntés

Jó: kényelmes, tágas,
Rossz: kezd zörögni néhány műanyag elem (mondjuk csak az itthoni utakon akkor ez most tán nem is rossz)
Most van benne 120ezer km, asszony nyüstöli inkább,plusz a két gyerek -suli, ovi, edzés minden nap mennek, általában jól megpakolva, garázst csak kívülről látott, márkaszervízt csak két éves koráig... komolyan csodálkozom mikor olvasom a többi leírást, hogy most én voltam mázlista, hogy minden tökéletesen működik rajta már négy éve ezeken a mínősíthetetlen vidéki utakon?

- -Tolóajtó, középső görgősor (jobb és most a bal)megadta magát ára 20 körül volt tavaly, kicserélni otthon kb 10 perc - -Bal kartámasz kiesett az ülésből, új műanyag persely asszem 3500 ft volt bele - (főleg a kölykök hibája volt)

Citroen andré Gyöngyös (amíg volt gari)-

Fenntartási költség (5) Évjárat 2006
Előző autója? 2105 Következő autója? Berlingo , esetleg C4 Picasso
Verdikt (6.7/10)

Citroën Berlingo 1996 (1996 - 2007)