Autók » Citroën » Berlingo (1996-2007)

Berlingo 2.0 Hdi

Nem rossz de Francia

Dobbetét műanyag esős időben bekepja a kerék és olyan hangja van hogy durva,gey csavarral megfogatod és szuper.Amúgy jó kis gép jól pakolható ez mondjuk tgk.volt. Attól függetlenül hogy Hdi én soha nem tankoltam kúton csak otthon soha semmi baj nem volt vele,úgyhogy nyugodtan "lopócső" meg harisnya aztán már mehet is.60 liters a tankja de 3db 20-as kannát soha nem tudtam bele rakni még ha tele sem volt néha a kanna mert mindig kibuggyant a végére. Jó kis autó attól függetlenül,jól húz 160-nál sipol mint a rospic de hol mész 160-at? Olajcserétől olajcseréig gond nélkül elmegy elf 5w/40-et használtam tökélrtes volt nagyon kíméltem csak a legjobbat kapta. Attól függetlenül akkor is egy köcsög csigazabáló francia rakta össze.

- Index kapcsoló kb.fél éve de azóta is úgy van ha balra kanyarodsz előre nyomod az a kart és akkor nem kapcsolja fela a reflektort
- Főtengely szíj tárcs az új 70e körül van de egy utángyártott Corteco szíjtárcsa kijön 20e ből és tőkéletes.

Saját magam szervizeltem,de néhányszor jól megszivatott

Fenntartási költség (9) Évjárat 2003
Előző autója? corsa b 1.4 Si Sport 82le 94´ Következő autója? VW Polo 1.4 16v talán
Verdikt (7.2/10)

Citroën Berlingo 1996 (1996 - 2007)