Autók » Citroën » Berlingo (1996-2007)

Berlingo 1.9D

NA NEEEEEEE!

A gépet mint céges autó kaptam 1 éves korában. Rajta kivül van még 2 másik is. Mikor megkaptam az el?z? tulaj se tudott róla sok jót mondani, de most már tapasztalatból én se. Olcsó szervízelést ígértek, de ez nem jött össze. Mióta nálam van 3 szervízintervallumon vagyok túl. (60000km kb.:120000ft-75000km kb.: 180000ft-90000km kb.:120000ft) Az egyetlen pozitív dolog a tág és kényelmes utastér. A negatív? Nem megy. 120 fölött az ember gatyáját megeszi. Sok apró gond az autó egészével. A cserék nagy rész szerencsére garanciális volt, de akkor is amennyi dolgot ezen az autón kicseréltek abból már egy másikat is össze lehetne rakni. És akkor ez még csak az én kocsim. Autópályán ha a pedált tövig nyomom akkor se megy többet 145-nél. Ha el?zni kell nagyon el kell gondolkodni, hogy mire vállalkozól. A raktér bepolcozva kicsi, úgyhogy bármi nem fér el benne. Es?ben, havazásban a szélvéd?r?l oldalra lefolyó víz, hó mind az ajtó ablakokra kerül, de úgy, hogy kb. 5km után nem látod a visszapillantótükröt. Igazság szeint odát lehetne írni a bajairól. De amíg megy addig használni kell.

- Vezet?oldali zár javítás 30000-60000km (garnciális), Bajuszkapcsoló csere 60000km (garanciális), Gázolajsz?r?ház csere 75000km (garanciális), Hátsómotortartó gumibak szakadás 75000km (garanciális), Els? kerékcsapágyak cseréje 75000km (fizet?s kb.: 20000ft), Ablakmosótartály javítás 90000km (fizet?s), Indítómotor felújítás 90000km (fizet?s kb.: 47000ft) 2006 januárban az összes zárat (vezet?-utasoldal, csomagtér, tanksapka, gyújtáskapcsoló) cserélik. El?re láthatóan 105000-110000 ft-ért. Ezen kivül úgy néz ki, hogy a bal els? lámpa emel?motorja is megadja magát.

Citroen Sípos Érd.
Ide még nem én hordtam, de semmi jót nem hallottam róluk

Citroen M5 Center XIX. André Citroen u.1
Hozzájuk már járok. Rendesek, de szarból ?k sem tudnak várat építeni.

Fenntartási költség (2) Évjárat 2003
Megbízhatóság (4) Vezetett km 32000
Előző autója? Corsa Combo Következő autója?
Verdikt (3.3/10)

Citroën Berlingo 1996 (1996 - 2007)