Autók » Citroën » Berlingo (1996-2007)

Berlingo 1,9D sx multispace

Mindent bele azt menjünk!!

Mivel elolvastam a többi hasonló évjáratú ítéletet, Úgy gondoltam én is írok.Tehát ezt az autót 3éve vettem,miután ugyan ilyen tipust hajtottam 4évig.Ez a sima 1,9es szívódizel nagyon bejött.a régi autón is ugyan ezeket(kuplung,vizszivattyú)kellett cserélni se többet se kevesebbet.Fékbetétcsere gondolom minden autón szükséges ezért azt nem veszem ide.Szeretnivaló nagy belsőterű gép.Lomha-e?Öszintén szólva városba használva nem,ha valaki hülye ahhoz hogy mikor hova fér be sávokon belül akkor annak akár ferrári is lehet a segge alatt akkor sem ér oda hamarabb az uticélhoz,autópályán a 130 ami még elfogadható a hangzavar miatt, tehát ha úgy vesszük ott valóban lomha.Teljesen megbízható jármű hidegben melegben ugyanúgy indúl,sosem hagyott ott utközben sem ez sem az előző.Fogyasztása városban használva max. 6,5l ha tapossa az ember ha nem.Azok akik azt hiszik hogy veresenygép és padlógázon közlekednek vele, elhiszem a 7-8l fogyasztást meg a különböző motor és futómű hibákat,de normál családi használat mellett(mert ezt ugye családoknak tervezték)igénytelenűl teszi a dolgát és bárhová elvisz!Nekem mindkét oldalon tolóajtó van-ami a gyerekek végett kiváló- és nem akad egyáltalán.Minden nagycsaládnak csak ajánlani tudom,mert a csomagtere telepakolhatatlan.Egyetlen rossz tulajdonsága az állandóan felváltva kiégő hátsó izzók.

- vizszivattyúú 3500ft
- kuplung 34000ft

Kutás & fia

Fenntartási költség (10) Évjárat 2000
Előző autója? Citroen berlingo 1,9D Következő autója? Citroen evasion
Verdikt (8.2/10)

Citroën Berlingo 1996 (1996 - 2007)