Autók » Citroën » Berlingo (1996-2007)

Berlingo 1.9 D

Lendületautó, csak el?zni ne kelljen vele.....

Az autó maga franciásan kényelmes de az utastér nyáron úgy felhevül hogy nem lehet bírni, szell?ztetni nem lehet mert a küls? tükrökr?l a nekicsapódó bogarak pont az utas fejére vagy ölébe pottyannak (kellemetlen egy darázs esetén) Az A oszlopok olyan vastagok, hogy egy kerékpárost is képesek kitakarni és az enyém zárt teherautó a jobb oldalon is akkora a holttér hogy pl egy teherautót is képes kitakarni. 90 ezer kilóméter után olyan iszonyatos olajfogyasztásba kezdett hogy nem gy?zöm olajjal. Reklamáltam a szervizben azt mondták 1L / 1000 km a gyári norma viccc mert az enyém most ott tart , hogy 1000-1500 km után több mint 1 L-t kell utánaönteni tény hogy 130 al járok vele.

- 5ezer km nél a hüt?venti iditó reléje behalt, 60 e nél Féktárcsa és betét csere,80 ezer körül gömbcsulkók leng?karszilentek stabikar csere, 120 e nél a gázolajsz?r?ház elrepedt kb 1 hónapig tartott mire saját magam megfejtettem a hibát a "márkaszervizen" kifogott, 200 e nél hátsó kipufogó dob csere, Az autó sajátos hibája hogy 290 e km alatt elfogyasztott 8 szélvéd?t és 3 garnitúra els? lámpát olyan lehetetlen szögben áll, hogy a legkisebb k? is képes megrepeszteni + akkora feszültség benne hogy azonnal tovább is reped. A térelválasztó rács rögzit? csavarja 1x fejbevert mert kilazult és rámpottyant.

Citroen Géringer Komárom

Fenntartási költség (7) Évjárat 2001
Előző autója? Express Következő autója? Berlingo HDI
Verdikt (4.7/10)

Citroën Berlingo 1996 (1996 - 2007)