Autók » Citroën » Berlingo (1996-2007)

Berlingo 2.0 HDI

Francia Erőgép

Kicsit több mint 1 éve használom a gépet. 2.0Hdi motor kics komputer megpiszálással, így a gyári 90 helyett 110 lóerős. Nagyon húz! Ha 5en vagyunk benne akkor is! A fogyasztása normál használat mellett 6,5 körül mozog, de motorpiszkálást kihasználva ez inkább 7,5:) Nekem megért ennyit. Az autó kényelmes, stabil, és minden hiedelemmel ellentétben messze nem dobálja a mellette elmenő kamion. Persze egy lapos sportautó után szokatlan, de én Caddyn, fiorínón, doblón, ducátón nőttem fel:) JEgyzem meg a pl a Caddy rugózása drámai a berlingohoz képest! Az autóval a fesszabályzó hibáján kívül más gondom nem volt egy akkucserét leszámítva. A kényelemről annyit hogy nagyon jó hosszú távon is. Nekem egyedül a fejtámla a problémám, nagyon hátul van, nem kényelmes úgy tartani a fejem. A tolóajtók szerintem ritka idióta megoldással lettek megoldva, pláne belül, de tudtommal ezt orvosolták 2006tól. Az autó pakolhatósága, rengeteget segít az embernek.

- 1. generátor feszültség szabályozó. 3 óra otthoni szerelés + 7000ért Bosch alaktrész. - 2. Övfeszítő csatlakozó (mint kiderült ez gyári típus hiba, csak éppen fizetősen javítják... 2500 márkaszervizben... -

Citroen Wendom - Kis forgalmú szerviz, nem mindenhez van szerelőjük, de korrekt áron dolgoznak.

Papp István autószerelő Dánszentmiklós. Hétvégén ios vállalt nagyszervízt. Hibátlan áron csinálta meg vasárnap.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2005
Megbízhatóság (7) Vezetett km 22000
Előző autója? Caddy 1,9D Következő autója?
Verdikt (8.3/10)

Citroën Berlingo 1996 (1996 - 2007)