Eddig meglepetésszerűen jó!
Cégautóként funkcionál, kifejezetten ezt a típust akartuk, amivel a család is elvan és az áruszállítás is megoldott. Eleinte tartottam a Citroen márka nem túl megbízható képétől, de az eddig lefutott, igaz, nem túl sok km üzembiztos, kényelmes autót mutat.Igaz, vannak benne nem túl jó megoldások, pl az ablakmozgató gombok a középkonzolon, ami ronda is ráadásul. A kormány nem állítható. az ablaktörlő kapcsológombja teljesen sima, így a hátsó törlő bekapcsolásakor sokszor megcsúsznak az ujjaim, amikor el akarom csavarni. Amúgy a két hibát leszámítva kellemes autó és meglepetésszerű a megbízhatósága.A fogyasztása pedig kíváló. A könyvben megadott 215 Nm-es forgatónyomatékot annyira nem érzem, ennek ellenére tiszteségesen húz. A raktere, előre billenett ülésekkel hatalmas, kár, hogy csak kombiszerűen felnyitható ajtóval szerelik, a kétszárnyú sokkal praktikusabb lenne, árupakoláskor.
Soha ne legyen ennél roszabb autóm!!
- 1.Hiba: rádió hibás bekötése. Megállás után 2 percig szólt a rádió. aztán kikapcs. Ajtó kinyitásra szól 2 percig, aztán kikapcs. Ajtó becsukásra 2 percig szól, aztán kikapcs. Fél óra,3500 Ft.
- 2. hiba: a hűtórendszer levegőztető csavarjának a kupakja elcsattant, hűtőviz elszállt. Valahogy elvonszoltam magam a szervízbe, ahol azt mondták, hogy egy szelepsapkával pótoljam és ok. Azóta az van rajta. November elején fagyállózva, 5 liter fagyálló+ szerelés 13500 Ft.
Citroen Hungária, Bp., Nagykőrősi út.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Fabia 1.4 Kombi | Következő autója? | – |