Családi csoda csalódással
+++ Imádtam. Kimondottan ilyet akartam. Jó volt vezetni. Hatalmas volt a hely az utastárben és a csomagtérben is. (Szuper a kétszárnyas hátsó ajtó.) Jól fogyasztott (5,5 körül, de nem a belvárosban jártam vele.) Igazi családi autó. 3 évig nem volt vele gondom.
--- Ilyen autóm még nem volt, ami 5 évesen, 130 ekm-rel (dizel!!!) gyakorlatilag szétesett alattam (ráadásul "teherautó" létére). A fentieken kivül aktuális lett volna a futóműjavitás is, mert voltak már hangok hátulról-előlről. Nem volt egyszerű eladni. Megánszemély nem is kereste.
Előtte csak benzines személyautóim voltak, évekkel öregebbek, 130 km-t azok simán kibirtak, különösebb javitások nélkül. Azokat azért adtam el, mert volt lehetőségem másikat venni. Ezt már nem mertem megtartani. Pedig vagy két évet még szerettem volna.
- Kuplung kinyomócsapágy, de csere az egész. cca. 70 eFt (útközben Horvátország felé az egész családdak???!!!).
- Szervószivattyú. (A szervóolaj-folyás miatt vezérműszijcsere, stb.) 60 eFt a szivattyú javitásával, de ez nem márkaszervizben.
- Beázás a jobb oldali szellőzőnél. Hiba oka ismeretlen. A tömitések toldozgatása után már csak a menetszél fütyült rajta.
Citroen Pásztor Pest.
Budapest, XV. Szentmihályi út.
Citroen Pásztor Veresegyház.
Veresegyház, Szadai út.