Autók » Citroën » Berlingo (1996-2007)

Berlingo 1,6i Multispace

Családi autó - munkásautó - tú in van

Azért esett rá a választás, mert egy elég méretes raktérrel rendelkezik, sokat szállítunk nap közben. Azért lett 1.6-os, mert ilyen volt a márkakereskedés használttelepén. Elôször nem akartam benzinest, de végül megszerettem. Keveset fogyaszt, elég jól megy a nagy doboz a 110 lóval, a klíma meg az elektromos ablakok a golf után extraluxusnak t?nnek :-) Fogyasztása városban, klímával, dugóban 8.2, országút 120 6.8, autópálya 150+ 7.5 liter. Fincsi. 600 kiló áru + én meg az asszony meg se kottyan neki, vidáman döcögótt 150-el. Egyszer megtörték a tolóajtót, márkaszervíz javította de nem jól (250 E HUF), fater kasztnis, beállította jól (0 HUF)
Ablakmosó pumpa átvételkor nem m?ködött, ingyen cserélték a használtautósok. Tényleg jó fejek. Az elôzô tulaj vizet töltött a tartályba, télen. No comment.
Semmi sem romlott el rajta egy év és 11000 km alatt, nem zörög benne semmi.

- Ablakmosó folyadék pumpa szelep

Inter-Flott Center Kft.
Csak a kasztnisok miatt, mert elbénázták az egyik tolóajtót.

Haver
Gyors, olcsó, precíz.

Fenntartási költség (9) Évjárat 2002
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 62000
Előző autója? Golf III 1.4 Következő autója? Citroen Berlingo 2.0 HDi
Verdikt (8.1/10)

Citroën Berlingo 1996 (1996 - 2007)