Családbarát
- Kb. 3000 Km-nél meglazult a motortartó bak,ilyeszt? hangok közepette rázta a kasznit lassításkor,gyorsításkor.Gariban meggyógyították,azóta ez a jelenség nem mutatkozott.(Állítólag típushiba)
- Ugyan csak az els? pár ezer Km-nél a klíma használatakor er?s fémes koppanások jelezték a kompresszor munkálkodását,de ez kés?bb megsz?nt,valószín? összekopott aminek összekell.(más márkájú új autóknál is hallottam ezt a hangot a klíma használatakor)
- Most 23000 Km-nél kezd lekopni a bels? kilincsekr?l a festés,ami csak esztétikailag zavaró,remélem gariba orvosolják a problémát.
- Summa summárum, én megvagyok elégedve az autóval,leszámítva ezt apár apró hibát.
- A motor ehhez a kasztnihoz kicsit gyenge,f?leg autópályán családostól csomagostól nehezen gy?zi le az emelked?ket.
- Városban sem egy gyorsulási bajnok,bár ha pörgetem a motort,dinamikusan lehet haladni,és a fogyasztása is kedvez?en alakul.Az utastér tágas,jól pakolható,televan apró tárolóhelyekkel.Három gyerek mellett kell is a nagy rakodótér,utastér.(babakocsi,játékok,stb.)
- Nyáron elmentünk nyaralni Olaszba,telepakoltuk amennyire csak lehetett.A fogyasztásával megvoltam elégedve,6,7-re jött ki 130-as tempónál.
Citroen Pannon-Car Gy?r
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |