Autók » Citroën » Berlingo (1996-2007)

Berlingo 1,4sx

család kedvence

Leszámítva a megemlített hibákat az autó nagyon megszolgálta magát a családban. 2 évesen vettük az autót és 10 évet használtuk a családban. A szüleim árubeszerzésre. én szinte mindenhova ezzel jártam még talán wc-re is. Hihetetlen mit kibirt az autó barátokkal nyaralás, szülökkel kirándulás. Szinte nincs olyan ország europában ahova ne vitt volna el minket. Motorikusan egy nagyon megbízható autó, kivisz a világból. Olajat szinte nem is cseréltünk benne csak hozzá öntöttünk. Ennek meg is lett az eredménye szelepszár szimering csere.
200E km-nél
Az autót ma is használja az öcsém.
Az autó fogyasztása nagyon szélsőséges! Üressen országúton 90km/h 5-6 liter, megpakolva +5 személy 120km/h 8-9 liter
Soha nem hagyott cserben minket, amikor kellett akkor segített.
Egyszóval egy remek családi autó, nagyon sok cucc befér a csomagtartóba nagyon kényelmesek az ülések főleg a hátsók (mind a három egyforma méretű) 700km egyhuzamban meg se kottyan!! Az autót azoknak ajánlom akik nem támasztanak nagy igényt az autóhoz viszont szeretnének egy kis fentartású kényelmes és megbizható autót!!

- -ködlámpa kapcsoló
- -immobilizeres táv.kulcs gombja kiesett, kulcs csere 90E
- -kipufogó rendszer 3 csere kondenzvíz miatt 3x20E
- -ülések (vezető és anyós) kotyognak
- -hátsó pótféklámpa izzói egy szálíg kiégtek
- -központi zár motorja mind a két ajóban elromlott -csere (bontó 15E/db)
- -lámpamosó fuvókái kiestek :)
- -ablakemelő motor megadta magát csere (bontó 15E)
- -szelepszár szimering csere 20E
- -lambdaszonda csere 20E
- -fényezés mattulása 2x teljes polír (20E)
- -

Mindig máshová!

Fenntartási költség (8) Évjárat 1997
Előző autója? expert Következő autója? toyota avensis d4d 2.2
Verdikt (6.3/10)

Citroën Berlingo 1996 (1996 - 2007)