A mélykék tenger varázsa!
A gyerekek imádják mert az én autom.én is mert az enyém/+1 kicsitmég a banké is./DE JÓT LEHET BENNE PÁROZNI.MÉG ÁLLVA IS.AZ ASSZONY NAGYON SZERETI.JA ezekszerint ő is. jól megy ,viszont az én tempómmal sokat fogyaszt.9-10 lityi.de ez padlógázon.ez a max.nekem jó a belmagassága,sok bútor belefér.viszont elég kicsi a hely a lábamnak. bár én sem vagyok kicsi/188cm/.az astrában mégis jobban el fértem.nyujtott lábbal ,nem behúzva.a sötétkék szin nem tul elönyös,legalábbis ha offrodozik vele az ember.nagyon látszik rajta a sok ág karcolása.:-( nemis oda való.:-( a pályt 150-nel szereti.városban 80.igen már leis kaptak.1×
- SZIASZTOK. TAVAJ ÁPRILISBAN VETTEM A NAGY PINPONGASZTALT/ BERLINGÓT/DE AZ IS ELFÉRTBENNE. TOTAL UJ VOLT.AZT IRTÁK A SZERVIZKÖNYVBE NE VONTASSON FUTÓT 1000 KM-IG.MÁSNAP VITTEM VELE IRODABUTORT FÚTÓVAL JÓL +PAKOLVA 120KM-RE.AZÓTA TETTEM BELE 65.000KM-T. HIBA NÉLKÜL. PEDIG ÉN HA BEÜLÖK MINT ALONSO,RÁ ÁLLOK A JOBBOLDALI PEDÁLRA, ÉS NEM FÉKEZEK SENKI KEDVÉÉRT.MINDIG SÜRGÖS BUTOR SZÁLLITÁSOM VAN. AZ M3-ON 150-170 FUTOVAL./remélem zsaruk nem olvassák:-) /MÁR BEJÁRTAM A FÉL ORSZÁGOT TÖBBSZÁZ KILÓ BÚTORT CIPELVE BENNE,RAJTA ÉS UTÁNNA AKASZTVA.JÓL BIRJA. BÁR ILYEN TEMPOVAL 10-L ALATT NEM NAGYON MEGYÜNK EL, DE EZ VAN.AZÉRT VETTEM,H Ő SZOLGÁLJON ENGEM.ÉN MEG FIZETEM.TÉNY,H NEM TÚL KÖNNYEN UGRIK. BE KELL JÁRATNI. /ami a csövön kifér/:-)
25000 köt.szerviz plussz első fékbetét csere. nem szeretem a motot féket.ezért.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | astra caraván | Következő autója? | c4 grand picasso váu:-) |