A család autója!
Véleményem szerint kicsit sok hibája volt. Mivel, hogy magam megtudtam oldani, nem tartom nagyon költségesnek. A hengerfejtömítés az típus hiba.
Dolgoztam autókereskedőnél és az a tapasztalatom, hogy a hasonló típusok sem sokkal jobbak.
A motor az lehetne erősebb is, 1200kg-hoz gyenge az 1.4-es 75 lóerős.
A fogyasztása 7.5-8 liter között van.
Szerintem a fékei nagyon jók.
Soha nem hagyott az út szélén.
Hatalmas a hely benne. Nagyon kényelmes. Nagy tükrök, nagyon könnyű vele parkolni. Csak két ajtós, de ennek ellenére, hátra nem nehéz a beszállás. Csomagtér nagy, minden belefér.
A hibái ellenére is megvagyok vele elégedve. Én szeretem.
- 267000 km-n cseréltem rajta: kopó alkatrészeket-fékbetétek-tárcsák,kuplung szerkezet 1-szer,első futómű szilentek, stabilizátor összekötő 1db, 1db alsó és 4db kormány összekötő gömbfej,féltengely gumiharang 2db, hengerfejtömítés (százezrenként),kipufogódob, önindító javítás (nem csere)220ezernél 10000ft,toronycsapágy 260000-nél, klímából elment a gáz, indexkapcsoló 240ezernél.Az egyik motortartóbakból kitört egy csavar. - Megérett egy hátsó híd cserére. - Egyszer egy szelep beégett benne. Ebben közrejátszott, hogy sokat volt használva városban öreguras vezetéssel.
A motor javításán kívül magam javítottam rajta mindent. Ebből kifolyólag nem volt vészes összeg.
Bús Autószerviz Pomáz
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1999 |