Titanic: jó-jó, de nem egy jó befektetés
A legjobb családi autónak tartom. 2,2tonnájával szélviharban is mindenkit elversz vele, bárhol. Elég jó az összkerék is, mert én hűztam ki vele elakadt Renault Magnum kamiont is, igaz mind a 4 kereket megláncoltuk, a nézők tapsoltak ám rendesen, igaz részeg Német túristák voltak. Ott soha nem hagy sehol. én 5 hengerrel hazajöttem Köln-ből is vele.Extrák tutik benne és nem is fogynak el belőle mint egy rohadt Alfából (másik sztori). Eladni csak gombért lehet, Pappas nagylelkű ajánlata beszámításnál 42hónaposan 145000km-el 3milió (új ára ugyanitt 18,2volt)
- 60000-nél hengerfej, 150000-nél hengerfej, műszerfal és kapcsolók világításai rendszeresen megszűntek, viszont gyertya,féktárcsák,futómű 160000-ig semmi gáz. Elektronika, ajtószervók stb. amitől mindenki fél azokkal soha semmi baj nem volt, kapcsolók nem kopnak, full bőrnek semmi baja nincs (nem reped) klímához, fűtéshez soha senki nem nyúlt.
Emil Frey Bp. Itt legalább normálisak, bár nincsenek a toppon.
Pappas Auto Bp. Hunyadi út. Itt a munkafelvevő fél nap alatt szól az emberhez, elképzelése sincs az egészről sőt még utálja is az ügyfelet, a telefont soha sem veszik fel, a szerelővel nem engednek rendesen beszélni hogy elmondjam a problémámat. Egyszer kivillant a chek in lámpám és beugrottam hogy legalább olvassák ki hogy mehetek e vele tovább vagy sem. A munkafelvevő kb 20 perc múlva előkeveredett és azt mondta hogy jövő hét szerda pedig láttam nogy üres a műhely,a szerelő meg dumált egy pipivel.
Itt borult ki a bili, mert amíg eladták nekem 18210000ft-ért addig fontos voltam aztán meg csak egy barom az utcáról aki hülye kérdéseket tesz fel, pl. miért nem megy az autóm.
SOHA TÖBBET NEM MENTEM ODA!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | CIVIC | Következő autója? | Nem tudom még van ebben 1-2év |